Företaget 

Fukt & Syll specialisten har verkat i nuvarande form sedan 2003. Fukt & Syll specialistens ägare och grundare, Daniel Broberg, är alltid huvudansvarig och delaktig i alla uppdrag samt engagerar ytterligare personal vid behov. Han har drivit företaget i 10 år och har dessutom 13 års tidigare erfarenhet av fuktskador.

Fukt & Syll specialisten lever och utvecklar verksamheten baserad på kundreferenser samt baserar sitt renommé på nöjda kunder som rekommenderar företaget till sitt nätverk. Företagets positiva utveckling är en konsekvens av kvalitetsarbeten och förmågan att genomföra dessa professionellt med minsta störning och ingrepp i kundens fastighet. Naturligtvis genomförs alla arbeten med höga krav på kontinuerlig rengöring och ett slutresultat som innebär att alla utbytta element är bortforslade samt en byggstädning utförd på arbetsområdet.

 
 

 

 

 

 


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas. Fukt & Syllspecialisten AB
Åbogatan 18
256 56 Helsingborg
Telefon: 042 - 20 10 40
Telefontid: 07.00 - 17.00
Jour-telefon: 0708 - 94 38 34 Mail: info@fuktsyll.com
© Copyright Fukt & Syllspecialisten AB 2012

Webbkarta

Admin

Direktonline